MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
AYJET’İN 99.DÖNEM MEZUNLARI DİPLOMA ALDI
Havacılık Haberleri
19 Ocak 2022 Çarşamba 13:18

AYJET’İN 99.DÖNEM MEZUNLARI DİPLOMA ALDI

Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu AYJET’in 99’uncu dönem pilot adayları mezun oldu. 18 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşarken havayollarında uçacakları günü beklemeye başladı

Mezuniyet töreni 15 Ocak 2022 Cumartesi günü mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte İstanbul’da Büyükçekmece Gölü kenarındaki Hezarfen Havaalanında yapıldı.

Hava yollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulu’nda uçuş eğitimine başlayan 18 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadı. Törende, AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR ve dönem birincisi Atilla ÖZTÜRK birer konuşma yaptı.

1493 PİLOT MEZUN OLDU

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1493 mezun pilotun 1284’ü kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı. AYJET mezunu pilotlar, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performansla takdir ve beğeni topluyor. AYJET ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor.

Tören, mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, dönem birincisi Atilla ÖZTÜRK’e armağanının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası Hezarfen Havaalanında verilen ikram ile tamamlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air