MENÜ
İstanbul 17°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BAKAN O SORUYA NE CEVAP VERDİ?
Türkiye'den
1 Ağustos 2022 Pazartesi 13:41

BAKAN O SORUYA NE CEVAP VERDİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yeni bir sınırlama gündeminizde var mı?" sorusuna, " Hayır kesinlikle gündemimizde yok." yanıtını verdi.

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat'a konuşan Sağlık Bakanı Koca, "Son birkaç haftadır vakaların artışıyla birlikte, aşıya yoğun ilgi olduğunu, aşı yaptırmak isteyenlerin sayısının arttığını görüyoruz. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ısrarla öneriyoruz; Hatırlatma dozunu mutlaka yaptırsınlar. Hele de 65 yaş üstü ve ek bir hastalığı olanlar. Risk biraz daha fazla. Mümkünse kalabalık ortamlara girmesinler. Maske taksınlar. Mesafeye dikkat etsinler" dedi.

Koca, "Yeni bir sınırlama gündeminizde var mı?" sorusuna, "Hayır, kesinlikle gündemimizde yok" diye yanıt verdi. Koca şunları söyledi:

‘COVİD İLE BİR DÖNEM DAHA YAŞAYACAĞIZ’

"Ama şunu bilelim... Covid pandemisi devam ediyor ve Covid ile bir dönem daha yaşayacağız. Aşı olmamız gerektiğini, risk grubundaki vatandaşlarımızın kişisel tedbirlerini mutlaka almalarının şart olduğunu bilmeliyiz. Yani Covid ile birlikte hayatımızın devam edeceğini, tedbirler konusunda daha kararlı olmamız gerektiğini artık biliyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air