MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
HAC DÖNÜŞLERİ BAŞLADI
Türkiye'den
14 Temmuz 2022 Perşembe 14:43

HAC DÖNÜŞLERİ BAŞLADI

Hacı olmak için bu yıl kutsal topraklara giden hacı adaylarının dönüşü başladı. Türk Hava Yolları’nın TK 5313 sefer sayılı ilk uçuşu İstanbul’a gelmek üzere Cidde’den havalandı.

THY Yer İşletme Başkanı ve ekibi, hacıların dönüş operasyonunun sorunsuz geçmesi için bizzat Cidde’ye gitti. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, “Yaz, bayram operasyonları yanında onbinlerce Hacı adayı vatandaşımızı da kutsal beldeler Mekke ve Medine'ye götürdük. Cenab-ı Allah Hac'larını, ibadetlerini ve dualarını kabul etsin. Artık Hacılarımızı geri, şehirlerine ve sevdiklerine kavuşturma vakti. Yer İşletme Başkanımız ve ekibi Cidde'de organizasyonun başında ve ilk Hacı kafilemiz TK 5313 JED-İST ile yola çıktı. Kendilerini birazdan İstanbul Havalimanında birer gül ile karşılayıp Hac'larını tebrik edeceğiz.” dedi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de, “Hac dönüşleri başladı. Allah kabul eylesin. Hac dönüşü, ilk seferimiz olan (TK5313) Cidde - İstanbul uçağımızı ekibimiz uğurladı. İlginç bir foto çekmeyi de ihmal etmediler.” diye yazdı.

Cidde'de bulunan THY ekibi, ilk dönüş seferi öncesi uçağın gölgesinde bu fotoğrafı çekti

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air