MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
BÜYÜKKAYTAN NEW YORK’TA İGA’YI ANLATTI
Havacılık Haberleri
17 Temmuz 2024 Çarşamba 15:26

BÜYÜKKAYTAN NEW YORK’TA İGA’YI ANLATTI

İGA İstanbul Havalimanı CEO Yardımcısı ve Havalimanı Operasyonları Baş Sorumlusu Mehmet Büyükkaytan, New York'ta İGA İstanbul Havalimanı’nı anlattı.

İGA İstanbul Havalimanı CEO Yardımcısı ve Havalimanı Operasyonları Baş Sorumlusu Mehmet Büyükkaytan, New York'ta düzenlenen "Hava Yolculuğunun Geleceği" paneline katıldı. Panelin öne çıkan konuşmacılardan biri olan Büyükkaytan’ın konuşmasından öne çıkan önemli noktalar şöyle:

Stratejik konumumuz ve mükemmel bağlantımız, önde gelen bir küresel merkez olarak statümüzü sağlamlaştırıyor ve gezginlerin kıtalar arasında bağlantı kurmasını zahmetsiz hale getiriyor.

İGA İstanbul Havalimanı, Türk kültürünü modern estetikle birleştirerek gezginlere davetkar bir atmosfer sunan modern altyapısı ve tasarımıyla öne çıkıyor.

İGA İstanbul Havalimanı'nda Türkiye'nin özünü tam anlamıyla yansıtan bir deneyim yaratmanın önemine inanıyoruz.

Fiziksel unsurların ötesinde misafirperverliği ve hizmet mükemmelliğini ön planda tutuyoruz. Meslektaşlarımız, yolcularla her etkileşimin sıcaklık, yardımseverlik ve yolculuklarını olumlu ve unutulmaz bir deneyim haline getirmeye yönelik gerçek bir istekle karakterize edilmesini sağlayarak, ünlü Türk misafirperverliğini temsil etmektedir.

Seyahat etmenin eşsiz bir hikaye olduğuna ve her seyahatin, çeşitli ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlanmış kusursuz bir deneyim sunması gerektiğine inanıyorum. İGA İstanbul Havalimanı, hizmetlerini yolcuların özel ihtiyaçlarına göre uyarlayarak yolcu memnuniyetini ön planda tutuyor ve bu da bizi herkes için bir havalimanı haline getiriyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air