MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
CAN EREL BÖYLE UĞURLANDI
Havacılık Haberleri
22 Şubat 2019 Cuma 14:02

CAN EREL BÖYLE UĞURLANDI

Önceki gün görevden ayrılan Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Can Erel, genel müdürlük binasından veda töreniyle uğurlandı

TEŞEKKÜR ETTİLER

SHGM Genel Müdür Yardımcılığına 5 Aralık 2017 tarihinde atanan Can EREL’in emekliye ayrılması nedeniyle veda töreni düzenlendi. SHGM Nuri Demirağ Toplantı Salonunda dün düzenlenen törenle uğurlanan Can EREL, Uçuşa Elverişlilik, Havaalanları, Havacılık Güvenliği Daire Başkanlıkları ile SHGM Antalya ve İstanbul Temsilcilikleri’nin yanı sıra ECAC ve EASA ilişkilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Erel, ayrıca SHGM Kalite Temsilcisi ve Toplumsal Cinsiyet Dengesi Geliştirme Komisyonu Başkanı olarak da görev yaptı.

SERTİFİKASYON VE RUHSANLANDIRMA SÜRECİ

İstanbul Havalimanı sertifikasyon sürecinde yürütülen çalışmalara önemli katkısı bulunan EREL, Türk sivil havacılık tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Havalimanı’nın uluslararası sivil havacılık kurallarına uygun olarak ruhsatlandırılmasına yönelik faaliyetlerde önemli hizmetlerde bulundu.

SHGM Genel Müdür Vekili Bahri Kesici, Erel’e bir plaket sunarken, genel müdürlük çalışanları Erel ile birlikte bir fotoğraf çektirdi. SHGM’nin resmi twitter hesabından da,”SHGM Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Aralık 2017 tarihinde göreve başlayan Can EREL, 20 Şubat 2019 tarihi itibariyle emekliye ayrılmıştır. Sivil havacılığımıza yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz.” denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air