MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
CUMHURBAŞKANINDAN PİLOTLARA KUTLAMA
Savunma
2 Ocak 2022 Pazar 12:41

CUMHURBAŞKANINDAN PİLOTLARA KUTLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 33 bin feette Havadan İhbar Kontrol uçağında bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telsiz telefondan görüşerek, Ege ve Doğu Akdeniz'de seyir halindeki gemilerin personeli ve havadaki uçakların pilotlarının yeni yılını kutladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 'Güney' isimli HİK uçağının görev uçuşuna katıldı. Ege'de, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu'da gerçekleşen uçuş kapsamında Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile kara, deniz ve hava unsurlarının faaliyetlerine ilişkin inceleme ve denetlemelerde bulundu.

AKDENİZ SEMALARINDA PİLOTLARA KUTLAMA

Doğu Akdeniz semalarındayken Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telsiz telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ege ve Doğu Akdeniz'de seyir halindeki gemilerin personeli ve havadaki uçakların pilotlarına hitap eden Erdoğan, başarılı görevlerinden dolayı personeli tebrik etti. Gösterilen başarıların 2022'de de devamı temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiğin yeni yılını kutladı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air