MENÜ
İstanbul 22°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
DASSAULT SYSTMES YÖNETİMİNDE ATAMALAR
Havacılık Haberleri
8 Şubat 2022 Salı 14:51

DASSAULT SYSTMES YÖNETİMİNDE ATAMALAR

Dassault Systèmes’da Pascal Daloz’un 2020'den beri yürüttüğü Operasyonlardan Sorumlu Başkanlık (Chief Operating Officer) görevine odaklanacağı duyuruldu. Rouven Bergmann ise Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı

Dassault Systèmes, şirketin yönetim ve operasyonel performansını uzun vadeli stratejisiyle tam olarak uyumlu hale getirmek için mevcut yönetim yapısında çeşitli değişiklikler yaptı.

Yeni yapılanma kapsamında Pascal Daloz, Operasyonlardan Sorumlu Başkanlık (Chief Operating Officer - COO) görevine tamamen odaklanarak şirketin yaşam bilimleri ve sağlık, üretim endüstrileri, altyapı ve şehirler sektörlerinde inovasyonu destekleyen Operasyon İcra Komitesi’ne liderlik edecek. Daloz, aynı zamanda 3DEXPERIENCE platformu, markalar, endüstriler, insan kaynakları ve yönetim dahil olmak üzere şirketin dünya çapındaki tüm stratejik operasyonlarını yönetecek.

Rouven Bergmann ise Başkan Yardımcısı ve Finans Direktörü olarak Pascal Daloz'a bağlı kalacak. Yazılım ve bulutla ilgili finansal konularda oldukça deneyim sahibi olan Bergmann, MEDIDATA'nın satın alınmasından sonra Dassault Systèmes’e entegrasyonunda önemli bir rol oynamıştı. Daha önce Dassault Systèmes Yaşam Bilimleri Operasyonundan Sorumlu Başkan olarak görev yapıyordu ve MEDIDATA'nın operasyonlarını yönetiyordu. NASDAQ borsasında işlem gören New York merkezli Medidata Solutions'a 2015 yılında CFO (Chief Financial Officer) olarak katılmıştı. Göreve geldiği 2015 yılında 300 milyon dolar değerinde olan Mediata Solutions’un satın alındığı yıl değeri, 700 milyon doların üzerine çıkmıştı. Bergmann, Medidata'ya katılmadan önce SAP Kuzey Amerika'nın CFO'suydu. Almanya'daki Kaiserslautern Teknik Üniversitesi'nden makine mühendisliği ve işletme alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Bergmann, Münih Üniversitesi’nin ekonomi ve finans alanlarında da doktora derecesine sahip.

Rouven Bergmann

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air