MENÜ
İstanbul 18°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ERDOĞAN: ÇOK TEHLİKELİ BİR SPOR O YA
Havacılık Haberleri
28 Kasım 2022 Pazartesi 18:23

ERDOĞAN: ÇOK TEHLİKELİ BİR SPOR O YA

Yamaç paraşütü sporcusu olan genç, yamaç paraşütü yaparken kalkış ve iniş yaptıkları yerlerin toprak ve diken olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'ya kalkış ve iniş pisti istedi ve Atatürk'ün "İstikbal Göklerdedir" sözünü hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da gençlerle buluştu. Erdoğan ile yamaç paraşütü pisti isteyen genç arasında esprili bir konuşma geçti. Yamaç paraşütü sporcusu olan genç, yamaç paraşütü yaparken kalkış ve iniş yaptıkları yerlerin toprak ve diken olduğunu, hem kendileri hem de ekipmanlarının zarar gördüğünü belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'ya kalkış ve iniş pisti istedi.

Erdoğan ise "Çok tehlikeli bir spor o... Böyle güzel bir kızımızı niye tehlikeye atalım. Sen bence bunu bir daha gözden geçir ya" diye yanıt verdi.

Genç kız ise bütün güvenlik önlemlerini aldıklarını söyledi ve "Başkanım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü var, İstikbal Göklerdedir diye" dedi. Erdoğan'ın "Kızım o paraşütle uçmayı söylemedi" cevabından sonra salonda gülüşmeler yükseldi.

İşte o diyalog…

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air