MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ESKİ FUTBOLCU KONTUAR GÖREVLİSİNİ DÖVDÜ
Dünyadan
27 Mayıs 2022 Cuma 00:12

ESKİ FUTBOLCU KONTUAR GÖREVLİSİNİ DÖVDÜ

ABD New Jersey Havalimanı’nda eski NFL oyuncusu Brendan Langley, United Airlines kontuar görevlisini yumruklayarak yaraladı

Olay Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'nda gerçekleşti.

Eski NFL oyuncusu Brendan Langley, bilinmeyen bir nedenle United Airlines kontuar görevlisi ile tartıştı. Kontuar görevlisi yerinden kalkarak Langley’e tokat ve yumruk karışımı saldırdı.

Bunun üzerine karşı saldırıya geçen Langley, bir yumrukta görevliyi yere devirdi. Ardından bir yumruk daha attı. Görevli, yediği yumruklardan sersemleyerek düştü ve başından yaralandı.

Olay sonrası eski NFL oyuncusu Brendan Langley gözaltına alındı, United Airlines'ın yan kuruluşu United Ground Express çalışanı ise işten çıkarıldı.

Cep telefonu kamerası ile çekilen video, sosyal medyada paylaşıldı. Kavgaya neyin yol açtığı tam olarak bilinmezken, United Airlines, 27 yaşındaki Langley'nin bagajını taşımak için tekerlekli sandalyeyi uygunsuz şekilde kullanmakla suçlandığını açıkladı.

Havayolundan yapılan açıklamada, "United Airlines havalimanlarımızda veya uçaklarımızda hiçbir tür şiddete müsamaha göstermez ve bu konuyu daha fazla araştırmak için yerel makamlarla birlikte çalışıyor" denildi.

O anlar böyle kaydedildi…

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air