MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
FLIGHT PASS’I PİYASAYA SÜRDÜ
Havacılık Haberleri
25 Kasım 2021 Perşembe 10:22

FLIGHT PASS’I PİYASAYA SÜRDÜ

Singapur Hava Yolları (SIA), müşterilerin gelecekteki rezervasyonlarda kullanılabilecek indirimli uçak bileti paketlerini önceden satın almalarını sağlayacak yeni bir ürün olan Flight Pass'ı bugün piyasaya sürdü.

İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ PAKETLERİ ÖNCEDEN SATIN ALINABİLECEK

Flight Pass başlangıçta Singapur, Fransa, İtalya, Güney Kore, İspanya, Hollanda ve Birleşik Krallık arasındaki SIA hizmetlerinde sunulacak. Bu seyahatler Singapur'dan başlayan ve yukarıda belirtilen destinasyonlardan Singapur’a karantinasız Aşılı Seyahat Yolu (VTL – Vaccinated Travel Line) uçuşları içeriyor. Flight Pass, SIA ağındaki diğer noktalara aşamalı olarak genişletilecek.

Flight Pass'in en önemli özelliği esnekliği. Müşteriler, birden fazla uçuş için indirimli uçak ücretlerini alabilir ve koltuk müsaitliğine bağlı olarak seyahat tarihlerini istedikleri zaman belirleyebilir. Seyahat, varış noktaları, uçuş sayısı, seyahat süresi ve ücret türü gibi parametrelere göre özelleştirilebilir.

Flight Pass paketindeki her bilet ayrıca aile üyeleri, arkadaşlar, iş arkadaşları ve ya alıcının seçtiği herhangi biri ile paylaşılabilir. Bu, gezginlerin seyahatlerini bir araya getirerek maliyet tasarrufu yapmalarını sağlar.

Misafirler geçiş kartlarını https://singaporeair.optiontown.com adresindeki SIA Flight Pass web sitesi aracılığıyla satın alabilir ve yönetebilir. Flight Pass, ABD merkezli yenilikçi seyahat seçenekleri sağlayıcısı Optiontown ile işbirliği içinde sunuldu.

Singapur Hava Yolları Ticari Başkan Yardımcısı Lee Lik Hsin şunları söyledi: “Karantinasız uluslararası seyahat uçuşları arttıkça, Flight Pass, Singapur Hava Yolları müşterilerine seyahatlerini planlarken daha fazla esneklik ve seçenek sunuyor. Seyahatlerini bir havuzda toplayarak ve tercihlerine göre ayarlayarak daha fazla maliyet tasarrufu elde etmelerini sağlar. SIA, müşterilerimize değer katmak ve daha da iyi seçenekler sunmak için yenilikçi yollar bulmaya devam edecek.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air