MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İLKER AYCI İSTİFA ETTİ İDDİASI
Havacılık Haberleri
26 Ocak 2022 Çarşamba 20:34

İLKER AYCI İSTİFA ETTİ İDDİASI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’nın istifa ettiği iddia ediliyor

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’nın istifa ettiği ve istifasını yarın online olarak yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında vereceği konuşuluyor.

Haberair.com’un edindiği kulis bilgilerine göre, Aycı’yı istifa sürecine götüren son olay, yoğun kar yağışının vurduğu İstanbul Havalimanı’nda yaşanan bazı manzaralar. Havalimanında mahsur kalan ve çoğunluğu yabancıların oluşturduğu çok sayıda yolcunun ‘Otel isteriz’ diye tempo tutarak yaşananları protesto etmesi ve bu görüntülerin uluslararası medyada yer alması bardağı taşıran damla olduğu konuşuluyor. Yine yüzlerce yolcunun uçaklarda saatlerce beklemek zorunda kalması ve meteorolojinin günler öncesinden şiddetli kar yağışının beklendiği yönündeki uyarılarına rağmen THY'nin kapasite düşürme yoluna gitmemiş olması eleştiriliyor. 

Haberair.com’a gelen bilgilere göre, İlker Aycı ve THY yönetimi, uçuşların durdurulmasıyla havalimanında kalan, buldukları kuytu yerlerde, bagaj bantlarında ve banklarda geceleyen yolcuları otellere transfer etmekte başarısız olmakla suçlanıyor.

Yine kulis bilgilerine göre, Nisan ayında yapılacak Olağan Genel Kurul’da İlker Aycı’nın zaten görevden ayrılmayı planladığı ancak son yaşanan kar hadisesinin istifa sürecini hızlandırdığı dillendiriliyor. 

Aycı’nın yerine atanacak kişinin kim olduğu ile ilgili birkaç isim konuşulmasına rağmen, şu anda bu isimleri yayınlamayı uygun bulmuyoruz.

Haberair.com

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air