MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL’A RUS KIŞ TURİZMİ OPERASYONU
Turizm
27 Ekim 2022 Perşembe 14:29

İSTANBUL’A RUS KIŞ TURİZMİ OPERASYONU

Biblio Globus – FIT Holidays iş birliği ile Rusya’dan Kasım ayı itibarı ile haftada 5 uçak, kış operasyonu kapsamında İstanbul’a gelecek

Antalya bölgesinde hali hazırda devan eden kış operasyonun yanında, Rusya’nın en büyük Rus Tur operatörü ünvanına sahip Biblio Globus’un İstanbul charter operasyonunun tüm hizmetlerini Akdeniz bölgesindeki ana partneri olan Fit Holidays Acentası üstlendi. 

Akay şirketler grubunun Rus ve CIS pazarlarından aktif müşteri getiren DMC acentası FIT Holidays şirketi, iş birliği içinde olduğu Biblio Globus Tur Operatörü ile 2 Kasım itibarı ile Mart sonuna kadar haftada 3 sefer Moskova-İstanbul ve haftada 2 sefer St. Petersburg-İstanbul uçuşları ile toplam 19 bin 485 turist getireceğini bildirdi.

Program lansmanları şirket yetkilileri tarafından 25 Ekim Salı günü Laleli Grand Washington Otel ve Taksim Point Otel’de gerçekleştirildi.

Antalya merkezli Akay Travel ve Fit Holidays Grubu katılımcılara gerek şirketleri, gerekse Rus ortakları ile tek yetkili gerçekleştirecekleri İstanbul operasyonu hakkında bilgi verirken, operasyonla başlayacak olan İstanbul bölge çalışmalarının şirketin yüksek bir pazar kapasitesine sahip olduğu Rumen, Baltık, Macar, Bulgar ve Kazak müşterilerini de Ocak ayı itibarı ile İstanbul’a yönlendirerek operasyonu zenginleştirerek devam ettirecek.

Lansmanlarda İstanbul incoming Müdürü olarak Akay Şirketler Grubuna transfer olup göreve başlayan ve sektörde tanınan Şirin Tunalı ile İstanbul Kontrat Müdürü olarak göreve başlayan Şebnem Köstem de hazır bulundular. 

Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur ise, Rusya’dan İstanbul’a back to back operasyonların şimdiye kadar sağlıklı yapılamamasının sadece münferit veya gruplar ile kalınmasının Rus operatör sistemlerinin İstanbul’un dinamik (Channel management) satış sistemlerine uyumlu olmadığını, bu kış başlattıkları operasyonla bu sorunun kısmen aşılarak, kendilerine gerekli kolaylığı sağlayan otellerde yüksek iş hacmine ulaşacaklarını söyledi. Okudur, “Asıl olan operasyonun başlamasından öte pazarın İstanbul’da Rus pazarı turist akışının sürekliliğini sağlamak” dedi.

AKAY Seyahat Grubu olarak Antalya’nın en çok misafir karşılayan DMC firması olduklarını belirten Ethem Okudur, İstanbul paketlerinin satışa 1 hafta önce açılmasına rağmen 400 odayı aşkın rezervasyon geldiğini belirterek, İstanbul Otelcilerinin desteği ile rezervasyon sayısının artarak devam edeceğine emin olduklarını söyledi. Organizasyon öncesinde ve süresince kendilerine destek olan TUROB ve Oldcity Otelciler Platformu ile ev sahibi hoteller Grand Washington Laleli ile Point Taksim otellerine de teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air