MENÜ
İstanbul 10°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA İLAÇ OPERASYONU
Türkiye'den
17 Ocak 2022 Pazartesi 12:54

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA İLAÇ OPERASYONU

İstanbul Havalimanı’nda polisin kaçakçılara yönelik operasyonları sürüyor. Son olarak yurtdışına götürülmek istenen piyasa değeri 15 milyon TL olan 7 bin kutu kaçak ilaca el konuldu

İstanbul Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilaç simsarlığı yaptıklarından şüphelendikleri iki kişiyi havalimanına bırakan bir aracı 28 Aralık 2021 tarihinde durdurdu. Libya ve Rusya'ya gitmeye hazırlanan Türk vatandaşı İbrahim K. ve Rusya vatandaşı Arslanali K. isimli kişiler polis tarafından terminal girişlerindeki güvenlik kameraları ile tespit edildi. Havalimanındaki bagaj emanet bölümünden 2 adet çanta alan şahıslar, durdularak valizleri arandı.

İLAÇLARIN FATURA VE ONAYI YOK

Yapılan aramada çantalar içerisinde farklı marka ve özellikte çok sayıda ilaç tespit edildi. İncelemede, ilaçların faturasının ve Sağlık Bakanlığı onayının olmadığı anlaşıldı. Ayrıca İbrahim K. isimli kişinin 2015 yılında El-Kaide Terör örgütüne üye olmaktan kaydı bulunduğu, ancak aranmasının olmadığı ortaya çıktı.

İki şahıs işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Rus uyruklu Arslanali K. sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdare Merkezi'ne teslim edildi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air