MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İNGİLTERE’DE KAR KABUSU
Dünyadan
13 Aralık 2022 Salı 08:43

İNGİLTERE’DE KAR KABUSU

İngiltere'de kötü hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşlar askıya alındı, yolcular yerlerde uyudu. Stansted Havalimanı kapandı, yolcuların bazıları otellere yerleştirildi, bazıları yerlerde uyumak zorunda kaldı...

İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden kötü hava koşulları nedeniyle pistini kapatmak zorunda kalan Stansted Havalimanı'nda tüm uçuşlar askıya alındı.

BBC'de yer alan habere göre, ülkeyi etkisi altına alan kar, buzlanma ve sisin ardından Heathrow ve Gatwick havalimanlarında 50'den fazla uçuş iptal edildi veya ertelendi.

Stansted Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, dün gece kar temizliği yapmak için tek pistin kapatıldığı ve tüm uçuşların askıya alındığı bildirildi. Öte yandan, Heathrow'da bugün havalimanına uçakların giriş ve çıkışları kısıtlanacak.

Gatwick ve Stansted havalimanları, uçuş gecikmeleri konusunda seyahati olanları uyardı. London City Havaalanı, pazar gecesi uçuş iptallerinin ardından uçakların pist dışında olması nedeniyle 'bazı aksamalar' yaşandığını duyurdu.

Sosyal medyada, yolcuların havalimanlarında yerlerde uyudukları fotoğraflar paylaşıldı.

Ülke, eksi 15.7 santigrat derece ile kuzey İskoçya'da şimdiye kadar yılın en soğuk gecesini kaydetti. Bu arada, ülkede kötü hava koşulları nedeniyle tren seferleri de ertelendi ve bazı otoyollarda kazalar meydana geldi.

İskoçya, Londra ve güneybatı İngiltere için sarı hava uyarısının ve kesintilerin bu sabaha kadar devam etmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air