MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İRAN TÜM UÇUŞLARI İPTAL ETTİ
Dünyadan
6 Ekim 2024 Pazar 22:24

İRAN TÜM UÇUŞLARI İPTAL ETTİ

Son dakika… İran, bu akşamdan pazartesi sabahına kadar tüm uçuşları iptal etti.

İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Cafer Yazerlu, bu akşam saat 20.30’dan itibaren pazartesi sabahı 05.30’a kadar tüm uçak seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Yazerlu, yaptığı açıklamada, İran’daki havalimanlarından yapılacak olan tüm uçak seferlerinin, uçuş güvenliği ile ilgili getirilen kısıtlamalar nedeniyle bu akşam saat 20.30’dan itibaren pazartesi sabahı 05.30’a kadar iptal edildiğini ifade etti.

Mehr ajansını aktardığına göre Yazerlu, “Ortaya çıkan kısıtlamalar göz önüne alındığında, ülkedeki havalimanlarında uçuşlar 6 Ekim Pazar akşamı saat 21.00’den (TSİ 20.30) 7 Ekim sabahı saat 6.00’ya (TSİ 5.30) kadar iptal edildi" açıklamasında bulundu.

İran daha önce de 2 Ekim akşamı 3 Ekim sabah saat 10.00’a kadar güvenlik nedeniyle tüm uçak seferlerinin iptal edildiğini duyurmuştu.

Beyrut Uluslararası Havalimanı da Pazartesi sabahına kadar tüm uçuşları iptal etti

Lübnan Sivil Havacılık Otoritesi (LCAA), yaptığı açıklamada Beyrut Uluslararası Havalimanı’nda gidiş ve geliş uçuşlarının Pazar akşamı 21.00’den Pazartesi sabahı 6.00’ya kadar iptal edildiğini bildirdi.

Kurumun açıklamasında, “Beyrut Uluslararası Havalimanı’nda tüm uçuşlar Pazar 21.00’den Pazartesi 06.00’ya kadar iptal edilmiştir” denildi.

İran, 1 Ekim'de İsrail'e ikinci kez büyük bir füze saldırısı gerçekleştirmiş ve bunu bir meşru müdafaa eylemi olarak nitelendirmişti. İsrail ordusu yetkilileri, yaklaşık 180 balistik füzenin ateşlendiğini ve bunların çoğunun imha edildiğini belirtmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air