MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA TAKSİDE ‘BAVUL’ TELAŞI
Türkiye'den
8 Temmuz 2022 Cuma 19:53

İSTANBUL HAVALİMANI’NDA TAKSİDE ‘BAVUL’ TELAŞI

Şişli'den bindiği taksiyle İstanbul Havalimanı'na gelen Gamze Öztürk, uçuşa dakikalar kala büyük bir şok yaşadı. Taksinin bagajının kilitlenmesiyle bavullarını bir türlü alamayan ve uçağını kaçırma endişesi yaşayan Öztürk'ün yardımına polis ve havalimanı çalışanları koştu.

Fransa’nın Nice şehrine uçuşu olan Gamze Öztürk, Şişli’den bindiği taksiyle saat 13.00 sıralarında İstanbul Havalimanı’na geldi. DHA’da yer alan habere göre, 3 adet bavulunu koyduğu bagajın kilitlenerek açılmaması üzerine Öztürk, uçuşu öncesi panik yaşadı. Taksi şoförü Mirza Barışer’in bagajı bir türlü açamaması üzerine Öztürk, çevrede bulunan polisler ve havalimanı görevlilerinden yardım istedi. Bagajın açılmaması üzerine arka koltukların sökülmesine karar verildi. Yaklaşık yarım saat süren uğraşlar soncunda arka koltukların söküldüğü yerden bavullar çıkarıldı.

UÇAĞINI KAÇIRMA ENDİŞESİ YAŞADI

Uçağını kaçırma endişesi taşıyan Gamze Öztürk, “Bavullarım içeride kaldı. Buradakilerin yardımıyla sağ olsunlar; valizlerimi aldım ve uçağıma yetişmeye çalışacağım. İstanbul’dan Fransa’ya Nice’e uçacağım. Koltuktan da çıkaramadılar. Bayağı uğraştılar. Bayram yoğunluğu var. İçeride pasaport kontrolünden geçeceğim. Umarım yetişirim şimdi. Koşa koşa gideceğim” diye konuştu.

Taksici Mirza Barışer ise “Maalesef ilk defa böyle bir şeyi yaşadık. Polis ve diğer arkadaşların yardımıyla hallettik. Valizlerini teslim ettik. Şu an problem yok. Koltuğu sökmek zorunda kaldık çünkü açılmadı. Bagajın mekanizması bozulmuş. Biz de koltukları sökmek zorunda kaldık. Direkt buradan sanayiye gideceğiz. Yapacak bir şey yok. Tamir ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air