MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
İŞTE THY KONUTLARINDAKİ SON DURUM
Havacılık Haberleri
27 Aralık 2023 Çarşamba 00:44

İŞTE THY KONUTLARINDAKİ SON DURUM

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, İstanbul Arnavutköy’de İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre mesafede inşaatları süren 12 bin 500 civarındaki konutların durumunu inceledi

Mayıs ve Haziran 2025’te 3 bin adedinin teslim edilmeye başlanacağı konut alanını gezen Bolat, kaba inşaatı biten bir binanın üst katına çıkarak proje alanını inceledi.

THY’nin Emlak Konut GYO ile birlikte yaptığı proje kapsamında 12 bin 500 civarında konut inşa edilecek. Konutlar, kendisi veya eşi İstanbul’da ev sahibi olmayan ve yönetici vasfı bulunmayan THY çalışanlarına verilecek.

Ahmet Bolat, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu bilgileri paylaştı.

“Bugün TGS çalışanlarımızla buluştuk, ancak kendileriyle konuşmamızdaki mesajlarım Türk Hava Yolları ve iştiraklerimizdeki tüm çalışma arkadaşlarımız içindi.

Sabah, gelişimini yerinde gördüğüm Arnavutköy'deki Emlak Konut GYO ile birlikte yaptığımız proje ilk müjdemdi. Birinci ve ikinci etap olarak yapımına başlanan yaklaşık 3 bin konut 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilmeye başlayacak. Örnek daireler ise birkaç ay içinde hazır olacak. Videoda da görüleceği üzere çoğu binanın temeli kazılmış ve %60’ının temeli atılmış. Birkaç ay içinde birçoğunun tuğlaları örülmeye başlayacak. Ben de kabası biten bir binanın üst katına çıkarak hem tüm proje alanını gördüm hem de diğer etapların konumuyla ilgili bilgi aldım.

Malum projenin tamamı 12.500 konut civarında olacak. Kalan 9 etabın ihaleleri de yakın zamanda bitecek ve temel atma işlemine başlanacak. Kendisi veya eşi İstanbul’da ev sahibi olmayan ve yönetici vasfı bulunmayan 3 bin çalışanımızın ev sahibi olacağı projemiz hakkında sizi periyodik olarak bilgilendirmeye devam edeceğim. Özetle;

1- Toplam inşaat alanı: 1.842.549 m2

2- Toplam konut sayısı: 12.456 adet

3- İstanbul Havalimanı'na mesafe: 5,5 Km

4- 2024 Mart ayında örnek daireler görülmeye hazır olacak

5- İlk etap teslim tarihi: Mayıs-Haziran 2025

“Yenişehir Evleri, Arnavutköy” projesi gerçekten Türk Hava Yolları markasına yakışır nitelikte, yakın gelecekte İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinden biri olmaya aday. Şimdiden İstanbul'umuza ve tüm Türk Hava Yolları ailesine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

THY konutlarının son durumu için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air