MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
KORKUNÇ ÖLÜM! UÇAĞIN MOTORU EMDİ
Havacılık Haberleri
30 Mayıs 2024 Perşembe 01:18

KORKUNÇ ÖLÜM! UÇAĞIN MOTORU EMDİ

Amsterdam Schiphol Havalimanı’nda korkunç bir olay yaşandı. Kalkışa hazırlanan uçağın çalışır durumdaki motoruna kapılan bir kişi feci şekilde yaşamını yitirdi.

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’nda Hollanda Kraliyet Havayolları KLM’ye ait Embraer E-190 tipi uçak, Danimarka’nın Billund şehrine hareket etmek üzere kalkışa hazırlanırken trajik bir olay yaşandı.

"KLM Cityhopper" uçağının çalıştığı esnada motorun içine çektiği bir kişi yaşamını yitirdi. Bu kişinin yolcu olup olmadığı, uçak motorunun çalıştığı sırada orada ne aradığına yönelik bilgiler netlik kazanmadı.

Uçak mürettebatı ve yolcular, uçağın geri geri gittiği sırada olayın yaşandığını açıkladı. Hollanda'da yayın yapan De Telegraaf gazetesi, sorgulanan bir uçak personelinin, söz konusu kişinin uçağın motorunun içerisine atladığını iddia etti.

Hollanda polisi, uçaktan yolcuların indirildiğini ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Avrupa’nın en yoğun havalimanlarından birisi olan Schiphol, geçen hafta ABD’li rapçi Nicki Minaj’ın tutuklanmasıyla gündeme gelmişti. Verilere göre geçen ay yaklaşık 5,5 milyon yolcu havalimanını kullandı.

Geçen yıl 27 yaşındaki bir havalimanı çalışanı, ABD’nin Teksas eyaletinde Delta Havayolları uçağının motoruna kapılarak hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air