MENÜ
İstanbul 23°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
LUFTHANSA UÇUŞLARINI ASKIYA ALIYOR
Havacılık Haberleri
19 Şubat 2022 Cumartesi 18:21

LUFTHANSA UÇUŞLARINI ASKIYA ALIYOR

Alman Lufthansa Hava Yolları 21 Şubat Pazartesi gününden itibaren Ukrayna’nın başkenti Kiyev’e yapacağı tüm uçuşları askıya alacağını duyurdu

Ukrayna ile Rusya arasında günden güne yükselen tansiyon sivil ticari uçuşları da vuruyor.

Hollanda Kraliyet Hava Yolları KLM’den sonra bir büyük havayolu şirketi daha, Alman Lufthansa, Ukrayna uçuşlarını durdurma kararı aldı. Havayolu, 21 Şubat Pazartesi günü başkent Kiyev’e ve Kiyev’den tüm uçuşlarını askıya alacağını duyurdu. Havayolu, ”Bu karar 21 Şubat Pazartesi gününden 28 Şubat 2022'ye kadar olan tüm kalkışları etkileyecek” açıklamasını yaptı.

ALMAN VATANDAŞLARINA ‘ÜLKEYİ TERK EDİN’ ÇAĞRISI

Batı'nın Ukrayna'ya yönelik bir Rus askeri işgaline karşın korkuları devam ederken, Almanya Dışişleri Bakanlığı, tüm Alman vatandaşlarını Ukrayna'yı derhal terk etmeye çağırdı. Dışişleri Bakanlığı internet sitesinde yayınlanan bir açıklamada, Alman vatandaşlarına ülkeyi hemen terk etmeleri çağrısında bulunuluyor. Diğer birçok ülke daha önce vatandaşlarını ülkeyi terk etmeye çağırdı.

Avusturya Cumartesi günü, şu anda batı Ukrayna'da ikamet edenler hariç tüm vatandaşlarına derhal Ukrayna'yı terk etmeye çağırısı yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air