MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SAHA EXPO 2022 FUARI BAŞLADI
Savunma
25 Ekim 2022 Salı 13:35

SAHA EXPO 2022 FUARI BAŞLADI

Savunma, havacılık ve uzay sanayisi için çalışmalar gerçekleştiren 57 ülkeden 250 yabancı ve 750 yerli firmayı bir araya getiren SAHA EXPO 2022 Fuarı İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

“TÜRK EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SUNACAK”

SAHA EXPO Genel Sekreteri İlhami Keleş “Fuar, sanayi, endüstriyel ve teknolojik ihtisas boyutu itibariyle ön planda olarak bir dünya markasına dönüşüyor. Lansmanı ilk defa fuarda yapılacak birçok ürünü ülkelerin dikkatine sunmuş oluyoruz. Bu sadece bizim için değil fuara katılan 390 firma için de geçerli. Dolayısıyla bizim fuarımızı Türkiye’ye ürün satmaya gelen firmaların fuarı şeklinde değil de, uluslararası bir pazar olmasına gayret ediyoruz. İnşallah buradaki teknolojilerin göz dolduran haliyle, burada yapılan iş birlikleriyle, bu fuar Türk ekonomisine çok büyük katkılar sunuyor olacak” dedi.

“TÜRK SAVUNMA SANAYİSİNİN ÜRÜNLERİNE İLGİYİ ARTTIRMAK İSTİYORUZ”

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, “SAHA EXPO, 57’den fazla yabancı ülke temsilcilerinin katıldığı ve bu yılda çok geniş katılımla hayata geçirdiğimiz çok önemli saha ve havacılık fuarlarından bir tanesi. Bilindiği üzere 57 farklı ülkeden en üst seviyede misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Saha Expo’nun en önemli tarafı ise Türk savunma sanayini oluşturan bütün firmaların bütün ekosistemin uluslararası sözleşmeler imzaladığı, yeni ürünlerini tanıtması ile öne çıkıyor. Burada temel gayemiz savunma sanayisinin ihracatına pozitif anlamda öne çıkaracak bu konuda Türk savunma sanayi ürünlerine ilgiyi arttırmak istiyoruz. Gelmiş olduğumuz noktada SAHA Expo çok başarılı bir şekilde hayata geçti. Savunma sanayi ve havacılıkla ilgili yeni ürünlerimizi ilk defa burada görücüye çıkarma şansı bulacağız” şeklinde konuştu.

Fuarı 25 – 26 – 27 Ekim’de Uluslararası ve Türkiye’deki özel ziyaretçilere açık olurken sadece 28 Ekim’de halka açık olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air