MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
STRATEJİK ORTAKLIKLARINI DERİNLEŞTİRECEKLER
Havacılık Haberleri
8 Temmuz 2024 Pazartesi 19:35

STRATEJİK ORTAKLIKLARINI DERİNLEŞTİRECEKLER

Garuda Indonesia Ve Singapore Airlines, Joint Venture Anlaşması için yasal onay aldı. Onayla hava yolları, her iki hava yolunun yanı sıra Endonezya ve Singapur'a daha fazla fayda sağlayacak geniş bir ticari faaliyet yelpazesinde stratejik ortaklıklarını derinleştirebilecekler.

Garuda Indonesia ve Singapore Airlines (SIA) 5 Temmuz 2024’te Singapur Rekabet ve Tüketici Komisyonu'nun (CCCS) joint venture anlaşmasının onayını aldı.

Bu onayla hava yolları, her iki hava yolunun yanı sıra Endonezya ve Singapur'a daha fazla fayda sağlayacak geniş bir ticari faaliyet yelpazesinde stratejik ortaklıklarını derinleştirebilecekler. Bunlar arasında potansiyel olarak iki ülke arasında joint venture uçuşları gerçekleştirmek, yolculara Singapur ile Endonezya ve ötesinde daha fazla seçenek ile kesintisiz bağlantı sunmak için uçuş programlarını koordine etmeye ek olarak ortak satış ve pazarlama girişimlerini keşfetmek yer alıyor.

Garuda Indonesia ve Singapore Airlines, Mayıs 2023'te ortaklıklarını derinleştirmek için anlaşma imzaladığından beri, GarudaMiles ve KrisFlyer üyelerine ortak uçuş rotalarında mil kazanma ve kullanma seçeneği sunmak da dahil olmak üzere girişimler üzerinde çalışıyor. Ayrıca turizm faaliyetlerini teşvik etmek için ortak pazarlama girişimlerinde bulundular.

İki havayolu bugün Singapur ve Endonezya'nın Bali, Jakarta, Medan ve Surabaya şehirlerine ek olarak Singapur ile Johannesburg, Londra (Heathrow) ve Mumbai arasındaki uzun mesafeli rotalar da dahil olmak üzere çok çeşitli noktalarda codeshare uçuşlar gerçekleştiriyor.

Garuda Indonesia Başkanı ve CEO’su Irfan Setiaputra şunları söyledi: "Bu onayı almaktan çok memnunuz, çünkü hizmet kalitesini artırma taahhüdümüzün yanı sıra hem Garuda Indonesia hem de Singapore Airlines'ın ağlarını derinleşen bir ortaklık yoluyla genişleterek önemli bir ilerleme kaydettik. Bugün hazırladığımız ortak girişim, sadık müşterilerimiz için kapsamlı değer yaratma stratejilerinden biri olmuştur. Ticari bir anlaşmanın ilk adımı olarak yasal onaya sahip olmak, iyi yürütülen stratejik fikirler geliştirmek için daha fazla fırsat sağlayacaktır.

Bunun yanı sıra, bu ortak girişim anlaşmasının, yolculara daha fazla uçuş programı seçeneği ile mil kazanma ve kullanma kolaylığı ile kesintisiz hizmetler sunabileceğini umuyoruz. Ayrıca bu iş birliği, pandemi sonrası ekonomik toparlanma sürecini destekleyecek. Endonezya turizm faaliyetlerinin artırılmasına katkıda bulunmak için somut eylemler sağlayabilir".

Singapore Airlines CEO’su Goh Choon Phong ise şunları söyledi:

"Garuda Indonesia ve Singapore Airlines arasındaki güçlü stratejik ortaklık, son birkaç yılda ortak uçuş hizmetlerimizi genişletmemizi ve müşterilerimize uçuşlarda daha fazla seçenek sunmamızı sağladı. CCCS'nin onayıyla, iş birliğimizi daha geniş bir ticari faaliyet yelpazesinde derinleştirmeye hazırız. Sık uçan yolcu üyelik programlarımız arasındaki bağlantıları güçlendirmek için devam eden çalışmaların yanı sıra, bu anlaşma müşterilerimize daha fazla seçenek ve daha fazla değer sağlayacaktır. Bu ortaklık, her iki hava yolunun da Endonezya ile Singapur ve ötesindeki bağlantıyı geliştirme, hem iş hem de tatil amaçlı seyahatleri artırma ve ekonomik büyümeye katkıda bulunma taahhüdünün altını çiziyor."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air