MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’DEN TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK YOLCU SAYISI
Havacılık Haberleri
25 Nisan 2024 Perşembe 19:35

THY’DEN TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK YOLCU SAYISI

Türk Hava Yolları (THY), 2023 yılında yolcu sayısını yüzde 16,1 artırarak 83,4 milyona yükseltti. İç hat yolcularında yüzde 19.1 artış, dış hat yolcularında ise yüzde 14.4 artış yaşandı.

THY’nin sosyal medya hesaplarından, “Yeni başarı hikayelerine doğru gururla yükseliyoruz!

2023 yılında yolcu sayımızı %16.1 artırarak 83.4 milyona ulaştık. İç hat yolcularında %19.1 artış, dış hat yolcularında ise %14.4 artış yaşayarak sizi her geçen gün yeni keşiflere bağlıyor, kusursuz bir seyahat deneyimi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” paylaşımı yapıldı.

BOLAT: YOLCU SAYISINDA REKOR ARTIŞ YAŞADIK

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat da elde edilen tarihi başarı üzerine, “Havacılığın zirvesine olan yolculuğumuzda global ve yurt içi yatırımlarımızın karşılığını alıyoruz.

“2033 Butikten Zirveye” misyonumuzun başarıyla uygulanmasıyla birlikte yolcu sayımızda rekor artış yaşadık. Tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaşarak hedeflerimize adım adım yaklaştığımızdan bir kez daha emin olduk.

Bugün dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olarak, global uluslararası trafikte azalan talebe rağmen, yolcu sayımızda büyük bir artış kaydettik. Bu büyük başarıyı elde eden tüm çalışma arkadaşlarıma ve Türk Hava Yolları ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte ülkemizi dünyada gururlandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air