MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TÜM İÇ HAT VE KISA UÇUŞLARI ASKIYA ALDI
Havacılık Haberleri
3 Ağustos 2022 Çarşamba 14:24

TÜM İÇ HAT VE KISA UÇUŞLARI ASKIYA ALDI

Son dakika… İngiliz Havayolu şirketi British Airways, tüm iç hat ve kısa mesafeli Avrupa uçuşlarının satışını Ağustos ortasına kadar askıya aldı

British Airways, havalimanının yolcu sınırı nedeniyle Heathrow'dan tüm iç hat ve kısa mesafeli Avrupa uçuşlarının satışını 15 Ağustos'a kadar askıya aldı.

İngiliz havayolu Nisan ayının başlarında, iş gücü sıkıntısını gerekçe göstererek, yaklaşık 16 bin yaz uçuşunu azaltmıştı. Bu karar yolcuların saatlerce kuyrukta beklemelerine, son dakika iptallerine, uçuş gecikmelerine ve bagaj taşıma sorunlarına yol açmıştı.

Havayolunun sözcülerinden biri, uçuşlardaki ve yolcu sayısındaki azalmanın Heathrow'da sorunsuz operasyona yardımcı olacağını belirtti.

İngiltere'nin en yoğun havalimanı, en az Eylül ortasına kadar günde 100.000 yolcu sınırı koydu.

British Airways sözcüsü, “Heathrow'un yeni rezervasyonları sınırlandırma talebinin bir sonucu olarak, bize uygulanan kısıtlamalar ve devam eden zorluklar göz önüne alındığında, mevcut müşteriler için yeniden rezervasyon seçeneklerini en üst düzeye çıkarmak için bazı Heathrow hizmetlerinde mevcut ücretleri sınırlamaya ve sorumlu adımlar atmaya karar verdik. “ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air