MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ZİNEDİNE ZİDANE TÜRKİYE’YE NEDEN GELDİ?
Türkiye'den
4 Temmuz 2022 Pazartesi 11:52

ZİNEDİNE ZİDANE TÜRKİYE’YE NEDEN GELDİ?

Fransa ve Dünya futbolunun efsane isimlerinden Zinedine Zidane, saç ektirmek için Türkiye’ye geldi. Geçen ay 50 yaşına giren yıldız, gizli geldiği İstanbul’da iki hafta kalarak saç ekimi yaptırdı.

Hürriyet Gazetesinden Mehmet Üstündağ, Zidane'ın saç ektirmek için Türkiye'ye geldiğini yazdı. Üstündağ yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Juventus, Bordeaux, Real Madrid gibi takımlarda top koşturan, aktif futbol kariyerini bitirdikten sonra Real Madrid’de hocalık yapan Zinedine Zidane, ikonik kelliğine bir son vermek için Türkiye’yi seçti.

Geçen ay 50 yaşına giren ünlü yıldız, gizlice İstanbul’a gelerek operasyon geçirdi. Sağlık turizminde ve özellikle saç ekimi konusunda dünyanın sayılı ülkelerinden biri olan Türkiye’nin methini duyan Zidane, haberin duyulmasını istemediği için bütün rezervasyonlarını menajeri adına yaptırmış.

İki hafta boyunca Zorlu Center’daki Raffles Hotel’de kalan yıldız, saç ekim operasyonunun ardından nekahet dönemini de burada geçirdikten sonra yine gizlice Fransa’ya dönmüş.

Haberi ilk duyduğumda inanmamıştım açıkçası, ama araştırınca gerçek olduğunu öğrendim.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air