MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PEGASUS’TAN SİS AÇIKLAMASI
Havacılık Haberleri
6 Kasım 2021 Cumartesi 13:06

PEGASUS’TAN SİS AÇIKLAMASI

Pegasus Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sabah erken saatlerden itibaren uçuşları etkileyen sis ile ilgili açıklama yaptı.

Pegasus’un açıklaması şöyle:

“Değerli misafirlerimiz,

İstanbul’da meydana gelen yoğun sis sebebiyle Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı seferlerimiz gerçekleştirilememektedir. Meteorolojiden alınan bilgilere göre öğle saatlerinde hava koşullarının düzelmesi beklenmektedir.

06.11.2021 tarihindeki İstanbul Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı tüm seferlerimiz için, yoğun sis hadisesi sebebiyle biletinizde değişiklik yapmak isterseniz; https://flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız ile ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz yapabilirsiniz.

Yaşanan yoğun sis hadisesi sebepli seferlerimizde gün boyu gecikmeler beklenmektedir. Güncellemeler için http://flypgs.com’u takip edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA’dan da uçuşlarla ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

“İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan sis yüzünden, dün akşamdan itibaren toplam 12 uçak İstanbul Havalimanı'na divert etmiştir. Divert uçuşlar (yönlendirme) devam etmekte olup havalimanımızda operasyon kesintisiz sürmektedir.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air