MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
SKY TEAM'İN GELENEKSEL YİYECEK FESTİVALİ
Havacılık Haberleri
21 Eylül 2019 Cumartesi 13:37

SKY TEAM'İN GELENEKSEL YİYECEK FESTİVALİ

Sky Team Havayolu İttifakı üyesi havayollarının üst düzey yöneticileri ile acenteleri ve tur operatörleri, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sky Team Food Festivali’nde bir araya geldi

Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de dün gece düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sky Team Food Festivali’nde, Middle East Havayolları Türkiye Müdürü ve SKY Team Başkanı Nesrin Sander, “Değerli acentelerimiz, Skyteam Geleneksel Food Festivali’ne hoş geldiniz, iyi eğlenceler” diyerek geceye katılan davetlilere seslendi ve Sky Team üyesi havayollarının yöneticilerini tanıştırdı.

Geceye Sky Team Havayolu İttifakı üyesi havayollarının yöneticileri ile acenteleri ve tur operatörleri katıldı. Sander, Haberair.com’a yaptığı açıklamada, “Food Festivali yani yiyecek festivalinde, Sky Team üyesi bütün havayollarının geleneksel yemeklerini tanıtıyoruz. Ben Middle East Havayollarıyım. Lübnan neyi ile meşhur? Kibbe’siyle, tahiniyle, tatlısıyla… Ben bunları yaptım. KLM, ton tartar yaptı. Aerofflot kendine ait bir şeyler yaptı. Herkes değişik yemeklerini yaptı, değişik yemekler yiyeceğiz bugün. Middle East Havayolları olarak ben bu işin fikir annesiyim. Üçüncü senemiz bu yıl, inşallah bundan sonra da her yıl yapacağız. Acenteler, tur operatörleri herkes davetli. Amacımız bir araya gelmek, eğlenmek, kenetlenmek, hal hatır sormak” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air