MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TAV YÖNETİMİ BOLLUCA’YI ZİYARET ETTİ
Havacılık Haberleri
21 Eylül 2024 Cumartesi 15:12

TAV YÖNETİMİ BOLLUCA’YI ZİYARET ETTİ

TAV Havalimanları üst yönetimi, İstanbul Bolluca’da bulunan TAV Özel Güvenlik Hizmetleri Bolluca Operasyon Merkezi'ni ziyaret etti. TAV’ın bütün iştiraklerinin tepe yöneticilerinin yer aldığı ziyarette, merkezdeki faaliyetler yakından incelendi.

TAV Özel Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan, TAV üst yönetimine, Bolluca Operasyon Merkezi’nde icra edilen operasyonlar ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi sundu.

Ziyarette TAV Havalimanları CEO'su Serkan Kaptan ve beraberindeki üst düzey yöneticiler; Murahhas Yönetim Kurulu Üyesi Franck Mereyde, İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Öker, HAVAŞ Genel Müdürü Mete Erna, TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü ve Ticari İşler Grup Başkanı Aude Ferrand, ATÜ Duty Free CEO'su Ersan Arcan, CEO Ofis ve İş Geliştirme Direktörü Giray Çolpan, Havalimanları Direktörü Candemir Akyıldız ve Hukuk Direktörü Ceyda Akbal Öztarhan yer aldı.

Dün gerçekleşen program, öğle yemeği ile başladı, elektronik güvenlik çözümlerinden Mobil Denetim Sistemi cihazı tanıtımı yapıldı. Daha sonra K9 Ekibi tarafından bir gösteri sunuldu.

Ziyaretin sonunda yöneticilere TAV Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan tarafından operasyon binası gezdirildi.

K9 Birimi, Alarm İzleme Merkezi, Ar-Ge ve Uzaktan İzleme Merkezi ile TAV Akademi'nin eğitim süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air