MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TENET'TE GERÇEK BİR BOEING 747 PATLATILDI
Dünyadan
28 Mayıs 2020 Perşembe 18:20

TENET'TE GERÇEK BİR BOEING 747 PATLATILDI

John David Washington ve Robert Pattinson’ın başrollerini üstlendiği ‘Tenet’ filminde gerçek bir Boeing 747 patlatıldığı ortaya çıktı. Yönetmen Christopher Nolan bu yöntemi, minyatür sette çekim yapmaktan daha ucuz olduğu için tercih ettiğini açıkladı

Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar ve Dunkirk filmleriyle son döneme damga vuran Christopher Nolan imzalı Tenet filmi için geri sayım devam ediyor. Corona virüs pandemisine rağmen filmin planlandığı gibi 17 Temmuz 2020'de vizyona girmesi bekleniyor ve bu yönde tanıtımlar devam ediyor. Hal böyle olunca John David Washington ve Robert Pattinson’ın başrollerini paylaştığı filmle ilgili yeni detaylar da ortayı çıkıyor.

Gizemli fragmanlarıyla merak uyandıran, hatta John David Washington'ın konusunu tam olarak anlamadığını itiraf ettiği filmde gerçek bir Boeing 747 patlatıldığı ortaya çıktı.

Yönetmen Christopher Nolan, bütçesi 250 milyon dolar olduğu tahmin edilen filmde gerçek bir Boeing 747 satın alıp patlatmanın prodüksiyon açısından en uygun alternatif olduğunu söyledi.

Kaliforniya’da emekliye ayrılan eski uçaklara denk geldiklerini ve gerçek bir uçak kullanmanın maliyetini hesapladıklarını belirten Nolan, "Bunun minyatür setler kurup bu sahneyi CGI yardımıyla hazırlamaktan daha uygun olacağını fark ettik” dedi.

Gerçek bir 747’yi patlattıkları bir sahnenin gerçek olacağını düşünmediğini söyleyen Robert Pattinson ise “Böyle bir şey filmlerde kaç defa olabilir ki” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air