MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY’DEN ÇOK ÖZEL ÇEKİMLER
Havacılık Haberleri
3 Ağustos 2023 Perşembe 14:56

THY’DEN ÇOK ÖZEL ÇEKİMLER

Türk Hava Yolları, İstanbul ve Antalya üzerinde çok özel çekimler gerçekleştirdi. Pervaneli uçaktan yapılan çekimlerde, İstanbul ve Antalya'nın doğal ve kültürel güzellikleri vurgulanıyor

THY’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan filmle ilgili, “5 gün, 14 saat, 2 şehir... İstanbul ve Antalya'nın engin semalarında 8000 ve 3000 feet'te Türkiye’de ilk defa “uçaktan uçağa” çekim tekniğiyle gerçekleştirdiğimiz filmimizle gökyüzünde epik bir yolculuk sizi bekliyor.” denildi.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat da, “Ben bu çalışmayı çok beğendim. Sizi bilmiyorum ama ben videoyu seyrederken günün tüm yorgunluğunu unuttum. Emeği geçenleri tebrik ederim.” dedi.

Türk Hava Yolları, görüntüleri markanın ve filoya yeni katılan uçakların lansmanlarında kullanacak. Ayrıca da özellikle ülkemizin ve İstanbul’un tanıtımında değerlendirecek. TGA da, global reklam filmlerinde kullanacağı bu görüntülerle Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunacak.

İSTANBUL VE ANTALYA

Fransa tescilli pervaneli uçaktan yapılan çekimler İstanbul ve Antalya'da yapıldı. Çekimler sırasında operasyonların aksamaması için özel planlamalar ve rotalar oluşturuldu.

Çekimlerde İstanbul ve Antalya’nın doğal güzelliklerinin daha net görülebilmesi için uçuşlar olabildiğince alçak irtifada yapıldı.

THY, 1 Ağustos tarihli sosyal medya paylaşımlarında, “Gökyüzünde eşsiz bir deneyime hazır mısınız? Kemerlerinizi bağlayın! Çok yakında…” diyerek çekimlerle ilgili ipucu vermişti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air