MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ACUN ILICALI'DAN HULL CITY’LİLERE BEDAVA TÜRKİYE TATİLİ
Turizm
28 Kasım 2022 Pazartesi 12:13

ACUN ILICALI'DAN HULL CITY’LİLERE BEDAVA TÜRKİYE TATİLİ

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz Hull City ekibi kamp için Antalya'ya gelirken çekilişi kazanan 320 taraftar da her şey dahil bedava tatil için Türkiye'de. Antalya’da otellerine yerleşen İngiliz taraftarlar, daha önce böyle bir şey yaşamadıklarını belirterek, ‘Acun’ diye tempo tuttu

İngiltere ikinci lig Championship'te mücadele eden Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City futbol takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası için verilen arada hazırlık kampı için dün Antalya’ya geldi. Takımla birlikte Ilıcalı, çekilişle belirlenen 320 taraftarı da masraflarını kendi karşıladığı, her şey dahil bir haftalık otel tatili için Antalya'ya götürdü.

İNGİLİZ BASINI BUNUN BİR İLK OLDUĞUNU YAZDI

Bunun İngiliz futbolunda bir ilk olduğuna dikkat çeken İngiliz basınında yer alan haberlerde, taraftarların hem uçuş öncesi havalimanında hem de kabin personelleri tarafından Hull City'ye destek ifadelerinin kullanıldığı uçuş esnasında büyük keyif yaşadığı aktarılırken, Ilıcalı'dan övgüyle bahsedildi. Yerel basın Ilıcalı'nın takım yönetiminin iyi olduğunu ve taraftarlarla takımın ilişkisini 'tamir ettiğini' yazdı.

Hull City takımı

‘NOEL ERKEN GELDİ’

ITV kanalının haberinde de Antalya'nın Demre ilçesindeki Aziz Nikolas (Noel Baba) Kilisesi'ne gönderme yapılarak "Ilıcalı'nın sakal ve kırmızı kıyafetten haberi olmayabilir ama Noel bu taraftarlar için erken geldi" ifadesini kullandı.

‘HULL CITY’Lİ OLMAK AYRICALIK OLMALI’

Tatil jestiyle ilgili Hull Live sitesine konuşan Ilıcalı, "Hull City taraftarı olmanın bir ayrıcalık haline gelmesini istiyorum" dedi.

Bunun zincirleme ilerleyen bir durum olduğunun altını çizen Ilıcalı, "Taraftarları mutlu etmek istiyorum çünkü mutlu olduklarında motivasyonları da yüksek oluyor. Motivasyonları yüksek olduğunda da takımı daha da destekleyeceklerdir. Sanıyorum ilk kez bir futbol kulübü böyle bir şey yapıyor. Büyük bir takım olma yolunda futbol dünyasında popüler olmamız gerekiyor. Kulüpler neden büyük yıldızları renklerine bağlamak istiyor. Çünkü popüler ve daha da büyük olmak istiyorlar. Biz de öyle. Ancak ben her şeyden önce büyük bir topluluk yaratmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air