MENÜ
İstanbul 12°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ETIHAD CARGO ACENTELERİ BOĞAZDA BULUŞTU
Turizm
26 Kasım 2022 Cumartesi 15:03

ETIHAD CARGO ACENTELERİ BOĞAZDA BULUŞTU

Etihad Cargo, Genel Satış Acentelerini (GSA) Euroasian’ın organize ettiği yemekte müşterileriyle buluştu

BAE‘nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları Kargo, Türkiye‘yi Abu Dabi’ye ve oradan da dünya çapındaki noktalara bağlıyor.

Etihad Havayolu’nun kargo departmanı olan Etihad Kargo, Türkiye pazarında güçlü bir varlığa sahip. Şirket, farma ve bozulabilir kargo ürünleri de başta olmak üzere, Türkiye pazarı ürünlerinin Orta Doğu üzerinden tüm dünyaya dağıtımını gerçekleştiriyor. Etihad aynı zamanda binicilik endüstrisine verdiği destekle de tanınıyor. Havayolu ile at taşımacılığı uzmanlık alanlarından biri.

Etihad, pandemi boyunca kritik hava kargo kapasitesinin önemli bir sağlayıcısı oldu. Etihad Cargo, GSA'yi Euroasian'ın organize ettiği yemekte müşterileriyle buluştu. Şirket, Türk hava kargo pazarı için 19. yüzyıl Osmanlı mimarisinin görkemli atmosferiyle büyüleyici Boğaz manzarasını bir araya getiren Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Geceye katılan dans ekibi tarafından gerçekleştirilen heyecan verici modern dans gösterisi, konukların büyük beğenesini kazandı.

Euroasian Hava Taşımacılık Türkiye Ülke Müdürü Ali Evren Özsoy; gecenin açılış konuşmasını yaptı. 1 Nisan 2022 itibariyle göreve geldiklerini ve bu süre içerisinde çok yoğun bir dönem geçirdiklerini söyleyen Özsoy, günün anlam ve önemine istinaden 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutladı. Özsoy, Türkçe ve İngilizce olarak yurtdışından gelen Etihad ve Euroasia yetkililerini tanıttı.

Euroasian CEO’su İbrahim Seyidov, Etihad Cargo olarak uzun yıllar sonra ilk defa bu organizasyonla konukları ile bir araya geldiğini, Euroasian’nın da Türkiye pazarına yeni adım attığını söyledi. Seyidov tarihi ve ikonik mekanda iş paydaşları ve misafirleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Euroasian isminin Asya ve Avrupa kıtalarının birleşimden oluştuğunu, mekanın da bu anlamda çok doğru bir seçim olduğunu belirtti.

Etihad Güney Avrupa ve Balkanlar Genel Müdürü Lorenzo Donato; Türkçe “merhaba” diyerek sözlerine başladı. Beş yıldır görevde olduğunu ve iki yıldır da Türkiye’den sorumlu olduğunu, Türkiye’nin konumunun sadece Etihad özelinde değil dünya için de önemli olduğunu söyledi. Türkiye ekibini tek tek tanıtan Lorenzo Donata ayrıca Etihad’ın 19. yılını da kutladıklarını belirtti.

Keyifli bir atmosferde geçen geceye, Türk hava kargo pazarında yer alan IATA kargo acenteleri katıldı. Güzel vakit geçirilen gecede katılımcılar, tarihi mekanda bol bol boğaz manzarası fotoğrafı çektirdiler. Gecenin ilerleyen dakikalarına kadar eğlenen davetliler, müzik eşliğinde unutulmaz anlar yaşadılar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air