MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
ATSEP DERNEĞİ 30 YAŞINDA
Havacılık Haberleri
12 Kasım 2023 Pazar 17:26

ATSEP DERNEĞİ 30 YAŞINDA

Bugün 12 Kasım Türkiye hava trafik yönetiminin en önemli parçalarından Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personelleri (ATSEP) Günü

Havacılığın en önemli halkalarından birini oluşturan birimin Dünya ATSEP Günü nedeniyle Türkiye ATSEP Derneği bir mesaj yayınladı. Bu yıl 30.yılını kutlayan ATSEP Derneği, Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle düzenleyeceği etkinlikleri erteledi.

ATSEP’in mesajı şöyle:

“Değerli meslektaşlarımız,

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bugünlerde bizler de Derneğimizin 30. Yılını kutlamaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bir kez daha bu toprakları bize vatan kılan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor, bu vatanın her karış toprağı için kanını akıtmış şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ sözünü kendisine düstur edinmiş; bir milyon metrekarelik Türk hava sahasında emniyetli uçuşun sağlanması için, CNS (Haberleşme, Seyrüsefer, Radar) sistemlerinin temini, tesisi ve 7/24  esasına göre faal olarak çalışmasında büyük bir gayret ve özveri ile aklını ve yüreğini ortaya koymuş bütün meslektaşlarımızın 12 Kasım Dünya ATSEP gününü kutluyoruz.

CALISMALARINIMIZI AMASIZ FAKATSIZ SÜRDÜRECEGIZ

Türkiye yüzyılında; mevcut CNS hizmetlerinin kesintisiz, güvenilir ve kaliteli hizmetin devamı ile birlikte, mevcut sistemlerin gelişen teknolojiye uygun olarak güncellenmesi, yerli ve milli sistemler üretilmesi, üretimine katkıda bulunulması hedefleri doğrultusunda Hava Trafik Emniyeti Elektronik Personeli (ATSEP) olarak çalışmalarımızı amasız, fakatsız olarak sürdüreceğimizin bilinmesini isteriz.

ETKİNLİKLER ERTELENDİ

Gelişen ve değişen dünyada can ve mal emniyeti odaklı mesleğimizin hassasiyeti ile ; Gazze’de yaşanan insanlık dramında hayatını kaybeden binlerce çocuğun ve sivilin acısını içimizde hissedip, zulmün her türlüsünü ve müsebbiplerini lanetliyoruz. Bu elim olay sebebiyle 30. Yılımız nedeniyle yapacağımız etkinlikleri önümüzdeki yıla ertelediğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.                

Türkiye ATSEP Derneği”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air