MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
PİLVAK’IN YENİ BAŞKANI TOLGA HAKAN ÇAKITER
Havacılık Haberleri
28 Nisan 2024 Pazar 21:18

PİLVAK’IN YENİ BAŞKANI TOLGA HAKAN ÇAKITER

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı’nın (PİLVAK) 15’nci seçimli olağan genel kurulu İstanbul’da Türk Sivil Havacılık Akademisi’nde yapıldı.

Türkiye Havayolu Pilotları Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (PİL-VAK) 15’inci seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Dört listenin yarıştığı seçimi Tolga Hakan Çakıter’in başkan adayı olduğu Mavi Liste 384 oyla kazandı.

Saat 09.00’da başlayan genel kurul, saat 17.00’de sona erdi. Yeni Yönetim Kurulu 3 yıllık bir dönem için 2027 yılına kadar görev yapacak.

Pilvak seçimlerinde yönetim kurulu için dokuz asil, dokuz yedek; denetim kurulu için de üç asil ve üç de yedek üye seçiminin yapıldığı genel kurula başkanlık koltuğunda oturan Sabri Duman Beyaz listeyle, Kemal Bülent Edalı Kırmızı listeyle, İsmail Bingöl Turuncu listeyle ve Tolga Hakan Çakıter de Mavi listeyle katıldı.

Yapılan seçim sonunda Mavi Liste (Tolga Hakan Çakıter) 384, Beyaz Liste (Sabri Duman) 361, Kırmızı Liste (Kemal Bülent Edalı ) 274 ve  Turuncu listeyle yarışan İsmal Bingöl’un ekibi 51 oy aldı.

Tolga Hakan Çakıter’ın Mavi Listesi şu isimlerden oluşuyor;

Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Hakan Çakıter, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri İlker Akkara, Veysel Dilaver Çetin, Özcan Özkardaş, Gökhan Kaya, Uğur Demiröz, Ahmet Şensivas ve Bahtiyar Demirel, Recep Mutlu Salman, Yönetim Kurul Yedek üyeliklerine, Ferihan Işık, Hakan Örnek, Türker Ataş, Fatih Özdağ, Hakan Bağıbala, Fehmi Karaeminoğulları, Bülent Taş, Elif Gülsüm Poçar, Cengizhan Tayfur.

Denetim Kurulu asil üyeliklere Başkan Savaş Şen, üyeliklere Recep Demirkaya ve Özkan Danyıldız seçildi. Denetim Kurulu Yedek Üyeliklere de Ali Kuzey, Göktuğ Cesur ve Yakup Avcu seçildiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air