MENÜ
İstanbul 24°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TGS YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU
Havacılık Haberleri
30 Mayıs 2024 Perşembe 02:10

TGS YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

THY Genel Müdür (Operasyon) Yardımcısı olan Mehmet Akif Konar, bundan böyle TGS Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapacak.

Bir dönem THY’de görev yapan ve daha sonra Turkcell’de çalışan Mehmet Akif Konar, THY’ye geri dönmüş ve yılbaşı itibarıyla Genel Müdür (Operasyon) Yardımcısı olarak atanmıştı. Konar, bundan böyle TGS Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapacak.

BOLAT SON KEZ İMZALADI

Kararı Ahmet Bolat sosyal medya hesabından açıkladı. Bolat, “Resimde görüldüğü üzere bugün son defa bir TGS kararı imzaladım. İşte yukarıda detaylarını anlattığım bu iyileştirme kararının imzasıydı. 1 Haziran’dan itibaren TGS Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Akif Konar’a devrediyorum. Kendisini uzun yıllar bitişik ofislerde Genel Müdür Yardımcıları olarak Türk Hava Yollarına hizmet ederken tanıdım. Gönül rahatlığıyla bu vazifeyi ona tevdi ediyorum, emin ellerdesiniz!” dedi.

Akif Konar, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde, İşletme Mühendisliği alanında tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1995 yılında başlayan M. Akif Konar, sırasıyla Belbim A.Ş.’de, Vestel Şirketler Grubu’nda, Opet Petrolcülük A.Ş.’de çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra 2004-2021 yılları arasında Türk Hava Yolları A.O.’nda görev yaptı.

THY’de sırasıyla Yatırım Planlama ve Projeler Müdürlüğü, Amerika ve Uzakdoğu Bölge Müdürlüğü, Üretim Planlama Başkanlığı, Pazarlama ve Satış Başkanlığı ve en son Genel Müdür (Operasyon) Yardımcısı olarak görev aldı. Eylül 2021-Kasım 2023 tarihleri arasında Turkcell’de Stratejiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air