MENÜ
İstanbul 15°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
THY ÜST YÖNETİMİ MIAMI’DE
Havacılık Haberleri
29 Kasım 2022 Salı 20:16

THY ÜST YÖNETİMİ MIAMI’DE

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat başkanlığındaki üst yönetim, temaslarda bulunmak üzere ABD’ye gitti. THY heyeti temaslarına Miami’den başladı

Ahmet Bolat, ABD’deki programları ile ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. “Miami etkinliklerimizin ilk gününde Belediye Başkanı Daniella Levine Cava’yı makamında ziyaret ettik. Türkiye’ye birçok kez gelen Başkanı bu sefer Urfa’ya Göbeklitepe’ye davet ettik ve mevcut iş birliğimizi arttırmak için çalışma grupları kurduk.” diyen Bolat açıklamalarına şöyle devam etti:

“The American Turkish Society ile Contemporary İstanbul ortaklığında ve markamızın iş birliğinde Miami’nin seçkin çağdaş sanat merkezi The Bass Museum’da gerçekleşen sergide Türk oyuncularımızın da katılımıyla bir araya geldik. İstanbul’un adına yakışır sanat fuarları organize etmek için HİB adına ödevler aldık.

Miami Başkonsolosumuz Sayın Feyza Barutçu Altuğ’un nazik davetleriyle Başkonsolosluk binasında düzenlenen ve Vaşington Büyükelçimiz Sayın Hasan Murat Mercan ile eşlerinin de teşrif ettiği yemekte ise hem ülkemizin hem markamızın hem de ABD’deki ihracatçılarımızın hedeflerinin gerçekleştirilmesi için yapılabilecekleri konuştuk. Sayın Büyükelçi'ye ve Sayın Başkonsolos’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

HEDEF 2 MİLYON AMERİKALI’YI TÜRKİYE’YE GETİRMEK

Bolat daha önce yaptığı açıklamada, 2022 yılında 1 milyon Amerikalının turizm amaçlı Türkiye’ye seyahat edeceğini belirterek, “Biz seneye 2 milyon Amerikalıyı Türkiye'ye getirmeyi hedefliyoruz” demişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air