MENÜ
İstanbul 14°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UKRAYNA İLE TARİFELİ UÇUŞLAR ARTIRILDI
Havacılık Haberleri
30 Mart 2021 Salı 17:29

UKRAYNA İLE TARİFELİ UÇUŞLAR ARTIRILDI

Türkiye ile Ukrayna Sivil Havacılık Otoriteleri arasında, sivil havacılık alanındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile temaslar gerçekleştirildi

Bu kapsamda, SHGM ile Ukrayna Sivil Havacılık Otoritesi arasında gerçekleştirilen yazışmalar neticesinde; Antalya-Gazipaşa, Türk havayolu şirketleri için ülkemizdeki çıkış noktaları arasına eklendi ve Ukrayna havayolu şirketleri için de ülkemizdeki varış noktaları arasına eklenmiş oldu.

TÜRK ŞİRKETLER BURALARA SEFER DÜZENLEYEBİLECEK

İki ülke arasında, sivil havacılık işbirliğinin geliştirilmesi amacına matuf yapılan bu değişiklikle; Türk havayolu şirketleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Dalaman, Bursa, Adana ve Gazipaşa’dan çıkış yaparak Kiev, Dnipropetrovsk, Odessa, Simferopol, Donetsk, Kharkiv, Lviv, Sivastopol, Kherson, Nikolayev, Vinnytsia, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk ve Zaporizhzhya’ya sefer düzenleyebilecek.

UKRAYNALI ŞİRKETLERİN UÇABİLECEĞİ NOKTALAR

Buna mukabil, Ukrayna havayolu şirketleri ise Kiev, Dnipropetrovsk, Odessa, Simferopol, Donetsk, Kharkiv, Lviv, Sivastopol, Kherson, Nikolayev, Vinnytsia, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk ve Zaporizhzhya’dan çıkış yaparak İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Dalaman, Bursa, Adana ve Gazipaşa’ya sefer düzenleyebilecek.

Gazipaşa-Kiev hattı için haftalık 14 frekans, Gazipaşa ile Ukrayna’daki diğer noktalar (Dnipropetrovsk, Odessa, Simferopol, Donetsk, Kharkiv, Lviv, Sivastopol, Kherson, Nikolayev, Vinnytsia, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Zaporizhzhya) için haftalık 7’şer frekans anlaşmaya eklendi. Ayrıca Bodrum-Kiev hattı için mevcut olan haftalık 7 frekans, 14 frekansa çıkarıldı. Bu kapsamda, ilave 1 nokta ve toplam 112 frekanslık kazanım elde edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air