MENÜ
İstanbul 21°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
TALPA YÖNETİMİ SEKTÖR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Havacılık Haberleri
22 Şubat 2019 Cuma 13:34

TALPA YÖNETİMİ SEKTÖR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aralık ayında yapılan Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) 11.Olağan Genel Kurulu’nda göreve gelen yeni yönetim, sektör ziyaretlerini sürdürüyor

TALPA Yönetim Kurulu üyeleri Atlasglobal Havayolları’ndan sonra ULS Havayollarını da ziyaret etti. TALPA Başkanı H. Murat ERSOY, Başkan Yrd. Muharrem GÜNDOĞAN, Başkan Yrd. Mehmet USLAY ve Genel Sekreter R. Okan ÜREKSOY’dan oluşan heyet dün Atlasglobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy  ve Uçuş İşletme Başkanı Ali Karacan ile bir araya geldi. Ziyarette Talpa’nın başlatacağı çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Havacılık sektörünün mevcut durumunun ele alındığı görüşmede, koordineli çalışmaların geliştirilmesi yönünde fikir birliğine varıldığı kaydedildi.

BİR ZİYARET DE ULS’YE

TALPA yönetimi bugün de ULS Havayolları’na bir ziyaret gerçekleştirdi. TALPA Yönetim Kurulu ULS Havayolları Genel Müdürü M. Hakan BAYRAMİÇ’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, artan dış ticaret hacmine paralel olarak havayolu kargo taşımacılığının geleceği ve sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air