MENÜ
İstanbul 13°
Haber Air
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
pegasus
UÇAKTA MASKESİZ PARTİ SKANDALI
Dünyadan
9 Ocak 2022 Pazar 13:57

UÇAKTA MASKESİZ PARTİ SKANDALI

Kanada'da TV yıldızları ve influencerlardan oluşan grup, kuralları hiçe sayarak uçakta maskesiz parti yaptı. Hiçbir havayolu eve götürmediği için grup Meksika'da mahsur kaldı.

Kanada‘da bir uçakta maskesiz parti yapan, içki içen ve taşkınlık yapan bir grup yolcu, birden fazla havayolunun eve dönüş uçuşlarını reddetmesinin ardından Meksika'nın Cancun kentinde mahsur kaldı. 30 Aralık'ta Montreal'den yapılan bir uçuşta koridorda dans eden, içkileri etrafa döken ve kameraya e-sigara dumanı üfleyen parti müdavimlerinin videoları büyük tepki çekti.

Skandala karışan grup üyelerinin birçoğu reality TV yıldızları veya sosyal medya fenomenleri. Sayıları 100‘ü bulan yolcular o kadar taşkınlık yaptı ki, uçuş görevlileri kabinden uzak durmaya çalıştı.

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ REDDETTİ

Etkinliğin organizatörü James William Awad, dönüş yolculuklarının kendilerini Cancun'a uçuran havayolu şirketi Sunwing tarafından iptal edildiğini söyledi. Air Canada ve Air Transat gibi diğer havayolları da, mürettebat ve diğer yolcular için güvenlik sorunları olduğunu öne sürerek onları Montreal'e geri götürmeyi reddetti. Sunwing Havayolu, parti müdavimlerinin dönüş uçuşu için, uçaktayken ayık olmalarını, tuvaleti kullanmadıkları sürece oturmalarını ve güvenlik personelinin masrafları Awad'a ait olmak üzere onlarla uçmalarına izin vermelerini gerektiren koşulları sıraladığını söyledi.

KANADA BAŞBAKANI KÜPLERE BİNDİ : APTALLAR

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, uçakta parti yapanları ’Aptallar’ olarak nitelendirdi. Trideau, görüntülerin kabul edilemez olduğunu söyledi. Transport Canada olayla ilgili soruşturma başlattı. Ulaştırma departmanının kurallarını ihlal ettiği tespit edilenler, her ihlal için 3.938 dolara kadar para cezasıyla karşı karşıya kalacak.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Haber Air